Fire It Up & Power It Up – The Powerpath – Maart 2016

by Danielle Ploegmakers on 8 maart 2016

in Astrologie

bigstock-Power-Aspiration-104582159-440x440Het hoofdthema voor de maand maart is “FIRE IT UP-POWER IT UP!”

Ik heb mijn uiterste best gedaan om een goede Nederlandse vertaling te vinden, maar helaas kreeg ik die niet gevonden. Dus als jij een goede vertaling hiervoor weet, laat die dan achter in de reacties hieronder.

Het is tijd voor de resets, de toegewijde keuzes en de grotere intenties om te gaan branden, op te starten en in actie te gaan. We hebben deze maand goede ondersteuning van deze thema’s met maar liefst 2 eclipsen en een krachtige Equinox tijd, dit zijn evenementen die altijd grote verandering ondersteunen. Veel van de transformaties en veranderingen zijn tot nu toe vooral intern en persoonlijk geweest. Deze maand inspireert de interne veranderingen om zoveel mogelijk nodige energie te verzamelen en te ontbranden en te bewegen naar een buitenwaartse manifestatie.

De potentie voor grote beweging deze maand, kan twee angsten naar boven brengen. De eerste is de angst om uit controle te gaan met hoe snel en krachtig dingen gebeuren in jouw leven. De poging om de uitgaande energie te controleren uit deze angst kan zorgen voor angst, paniek en irrationele en over agressieve gedragingen.

De tweede angst is de angst om los te laten en uit je kleine comfortzone te gaan of de angst dat niets positiefs gaat gebeuren, want het dat doet het nooit in je leven. Dat zorgt voor depressie, wanhoop, onwaardigheid en een algemeen gevoel om vast te zitten.

Waar je ook bent in het spectrum, je gaat uitgedaagd worden en getriggert, want er is geen ontsnappen aan deze natuurlijke trend naar het aansteken van deze ongelooflijke energie die niets meer wil dan achter jouw intenties en toewijdingen staan en ze aansteken.

We zijn gewend geraakt aan het klein gehouden worden door onze angsten en we hebben geoefend om energetisch uitstelgedrag te hebben in veel gebieden van ons leven. Deze maand komt met de verantwoordelijkheid om los te laten van deze angsten en door te gaan met de details en de samenloop hoe dingen samen komen in ons leven te omarmen. Dit is waar je voor gevraagd hebt, dus vertrouw op de spirit om het af te leveren.

We hebben deze maand een hoger gecentreerd potentieel waar de synchroniciteit van actie en ideeën zijn mogelijk die ons een ervaring geven waarbij alle stukjes van de spiegel samenkomen op een manier die de grootste beweging in ons leven gaat creëren. Dit is een spannende en welkomende gedachte, maar je moet er klaar voor zijn. Zorgen dat je er klaar voor bent, dat vraagt zelfvertrouwen, zekerheid, toewijding, doorzettingsvermogen, focus, moed, daadkracht en een bereidheid om risico’s te nemen.

Het risico gaat om de waarheid, hoop en gaan voor waarvan je in je hart weet dat het de juiste plaats is voor integriteit en geest. Dit gaat effect hebben op ieder gebied van je leven inclusief je werk, relaties, hoe je in de wereld staat, je gezondheid, je welzijn en wie je kiest om om je heen te hebben en wie je uit je leven bant of wat je afmaakt.

We zeggen niet dat dit een makkelijke of een vrolijke maand gaat zijn, maar het kan een dynamische en uitdagende zijn, zolang jij jezelf maar toestaat om opgewonden te zijn en je laat inspireren door je ideeën, intenties en toegewijde keuzes van de afgelopen maand. En net zoals je in een grote snelle rivier bent, je kan ofwel bevriezen in angst of je kan versneld worden door de kracht en de spanning van het sturen van deze grote energie.

Maart komt met grote energie. Het komt ook met een aspect van het mannelijke en dat is cruciaal om iets neer te zetten, maar het kan ook oude angsten naar boven brengen van het verleden van het uit controle zijn van beide kanten en zorgen voor een agressieve reactie op deze energie. Er is belangrijk werk te doen met het balanceren en schoonmaken van wat in de weg staat om deze agressie zo positief en effectief mogelijk te gebruiken. Dit doe je door oude angstpatronen te helen die we vasthouden rond onze solar plexus, het derde chakra.

De grootste uitdaging deze maand is om weg te blijven van afleidingen die je weg willen halen om werkelijk zo krachtig te worden als dat je kan. De afleidingen zijn verslavingen, angsten, slecht gedrag, energielekken en zelftwijfel. Toegeven aan deze afleidingen leid tot uitstel, loomheid, ontwijkingen en overdreven negatief agressief gedrag of het terugtrekken in wanhoop of opgeven.

De afledingen van de valse persoonlijkheid zijn als water toevoegen aan hoge octane brandstof. De motor van jouw verlangens gaan niet verbranden of je kracht geven. Daarentegen gaat het spetteren en gaat het dood voordat je iets kan doen. Dus hoe hou jij jouw brandstof schoon en jouw motor klaar? Door jezelf toe te wijden aan je oefeningen en vragen aan de spirit en jouw bondgenoten om hulp te vragen, om toe te staan dat wat geheeld en gebalanceerd te worden, dat dat ook geheeld en gebalanceerd wordt en heb vertrouwen dat jouw leven zich ontvouwd met kracht als je gewoon jouw eigen weg gaat. Meer hulp hierover kan je vinden in de maandelijkse MP3.

Hoe Ziet Deze Maand Eruit?

Persoonlijk

Wonderen kunnen deze maand gebeuren over hoe jij je anders voelt of dat je ineens iets anders voelt voor iets of iemand. Dingen die je nooit dacht dat ze mogelijk waren, kunnen ineens voor je ontstaan in jouw reactie kan je ze zien als onmogelijk en daarom niet waar, of je kan de magische mogelijkheid omarmen als een nieuw referentiekader van wat je kunt hebben.

Degene die moeite hadden met de persoonlijke groei, kunnen ineens grote doorbraken ervaren. Wanneer je deze doorbraken omarmt als waarheid, dan kunnen ze blijven worden. Wanneer je ze veroordeelt tot afwijkingen in jouw leven, dan zul je een grote mogelijkheid voor verandering missen. Kijk naar reacties zoals: “dit is te mooi om waar te zijn” en “er gebeurt nooit iets goeds voor mij” en “anderen hebben altijd geluk” of “dit is gewoon toeval en het zal niet nog eens gebeuren”. Vertrouw dat wat je ziet gebeuren om je heen is een echte manifestatie van deze tijden.

De hogere octaanbrandstof die we eerder genoemd hebben is de hoger gecentreerde energie die op dit moment beschikbaar is om jouw persoonlijke motor kracht te geven. Het “water” die er niet goed mee samen gaat zijn jouw eigen gevoelens van zelftwijfel en alle negatieve emoties die erbij horen. Besteed aandacht deze maand aan waar jouw gedachten en jouw gevoelens zijn en wat er uit je mond komt. Hou het positief en hou jezelf open voor alle mogelijkheden.

Relaties

Voor degene die gewacht hebben op de “juiste” relatie om in hun leven te komen, dit kan het moment zijn. Als het gebeurt, laat het dan geen angst en onzekerheid aanroeren, maar geloof dat het absoluut mogelijk is. Verbinding, aantrekkingskracht, de noodzakelijkheid voor uitwisseling en nieuwe afspraken krijgen lekker veel vuur deze maand en de bui is absoluut sociaal, uitgaand en beschikbaar.

Lange romantische relaties en intieme partnerschappen hebben ook de mogelijkheid om hun sprankel en vuur op te doen laaien voor nieuwe aspecten op een positieve manier. Hoewel, als een relatie is afgelopen of je mag het loslaten, deze sprankels kunnen de relatie zelf doen verbranden.

Het is makkelijker om deze maand je bewust te worden en te zien van een potentiële mogelijkheid tussen mensen en meer de uniekheid van deze personen te accepteren en er door geïntrigreerd te zijn. We verankeren eindelijk de relatieaspecten van deze tijden en bewegen richting connecties met overeenkomsten voor meer intimiteit. De hogere gecentreerde invloeden maken het mogelijk om de essentie makkelijker te ervaren van anderen en we verlangen dit als een wereldwijde gemeenschap.

Met deze tijden komt een groter bewustwording van onze relatie met onszelf en het is mogelijk om vervuld te zijn van je eigen persoonlijke prestaties, dromen en intenties. Issues op het gebied van zelfvertrouwen en zelfwaarde kunnen een grote sprong maken naar heling en we vinden onze eigen innerlijke talenten, passie, kracht en schoonheid. Het is een goede maand om beschikbaar te zijn voor gemeenschappelijke samenkomsten en verbinden met anderen om je heen voor diverse redenen.

Gezondheid En Het Fysieke Lichaam

Het lichaam is er klaar voor om in vlam te gaan staan. Meer energie, uithoudingsvermogen en fysieke enthousiasme zijn allemaal mogelijk deze maand. Fysieke disciplines zullen grote resultaten veroorzaken. Dit is ook een goede maand om te vertrouwen in jouw helingsmogelijkheden en ondersteuningssystemen voor het lichaam. Door de grote energie en de hoger gecentreerde tijden, kan het zijn dat je moeite hebt om te slapen, je lever, je milt en je huid. Zorg voor deze zo goed als je kan en zorg ervoor dat je genoeg sport en dagelijkse beweging krijgt. Dit zorgt er voor dat de emotionele en mentale energie meer gebalanceerd is.

Vooral rondom de Eclipse tijd is het goed om nieuwe intenties, prioriteiten en doelen voor gezondheid en het welzijn van je fysieke lichaam neer te zetten.

Leefomgeving

Aangezien we deze maand werken met grote energieën, moeten we het milieu en de kracht achter dit element gebruiken als onze “brandstof”. De kracht in onze leefomgeving kan ons helpen om vuur toe te voegen aan onze acties als we het omarmen. Het verschil in kwaliteit en medicijnen in het milieu, gaat dat wat we nodig hebben verhogen en versnellen. Wanneer je zuivering nodig hebt, gebruik dan de wind of het water. Als je gronding nodig hebt, gebruik dan de aarde. Wanneer je iets mag transformeren of afmaken, doe dit dan met vuur.

De Eclipsen deze maand voegen meer kracht en intensiteit toe en mogen ook een katalysator worden en brandstof voor wat je wilt doen opbranden in je leven. Het is een goede maand om echt te werken met je oomgeving in plaats van er tegenin te gaan. Het is ook een goede tijd om te oefenen in het opmerken en erkennen van de grote kracht achter ieder aspect va nde natuur en bekrachtig jouw relatie met deze aspecten. Ieder grasblaadje en iedere zandkorrel heeft een ziel achter zich die veel krachtiger is dan de mechaniek van je valse persoonlijkheid. Het hoger emotionele centrum van het jaar, jouw connectie met de spirit achter dingen gaat je meer kracht geven dan je voor mogelijk houdt.

Wat betreft het klimaat en het weerfront, grote energie brengt grote passionele en agressieve fenomenalen met zich mee. Kijk voor grote stormen, wind, zwelt, mogelijk vulcanische activiteiten en onverwachte weerpatronen. Ben flexibel en werk met de kracht van de verandering als je iets moet aanpassen in jouw plannen, zodat je open blijft voor nieuwe mogelijkheden.

Zaken/Partnerschappen/Projecten

Deze maand is het goed om eindelijk aspecten van zaken te bekrachtigen en aan te steken die in de planningstijd stonden en wachten op de juiste timing. Timing is alles en deze maand brengt de mogelijkheid voor synchroniciteit, nieuwe afspraken en ondersteuning met zich mee.Je kan getuige zijn van alle puzzelstukjes die samenvallen of misschien nieuwe manieren om eindelijk iets te bereiken dat al een tijdje momentum aan het verzamelen is.

Dit is een goede maand om wat risico te nemen, vooral omtrent dromen en intenties die werkelijk uit het hart komen. Het is een goede maand om zaken, samenwerkingen en projecten uit te breiden. Wanneer je uitbreid, zorg er dan voor dat jouw container alle elementen in zich heeft voor een krachtige power-up. Deze elementen moeten altijd bondgenoten, natuur en de kracht van de spirit in zich hebben. Wanneer je plotseling een bijval van ondersteuning ontvangt, zorg er dan voor dat je tijd in dankbaarheid besteed voor dit goede fortuin.

Aan de andere kant als een zaak of een partnerschap of project niet goed is, of niet langer rechtmatig is of de karma ervan is voltooid, dan is het tijd om deze energie te beëindigen en het af te ronden. Bedenk dat de materialen die je achter je laat liggen hun eigen kracht in zich hebben en dat het ook kan betekenen dat je iets nieuws start. Kijk altijd vooruit, waar neemt de evolutie je mee naar toe?

Nogmaals, we zeggen niet dat het absoluut een makkelijke maand gaat worden, maar er gaan zeker rijke mogelijkheden in zijn, maar je moet ze nemen, je moet ze bekrachtigen en doorgaan met de details.

Data En Tijdsperiodes:

1-7 Maart

We voelen de noodzaak om het hoger emotionele centrum toe te laten in ons bewustzijn en we worden gevraagd om onze hoofden op te heffen uit onze gesloten focus en rond te kijken naar het grotere geheel. Voor sommigen houdt dat grotere geheel in dat er oude emotionele puin opgeruimd mag worden en voor sommigen zijn dit grote golven van inspiratie die dreigen om te overweldigend te zijn om op te ruimen.

Deze tijdsperiode vraagt om balans. Het is het beste om wat tijd te spenderen in het uitbreiden van je verbeelding, ben geïnspireerd en ben ontvankelijk voor de kracht die beschikbaar is en dan wat tijd in het handelen en managen van de details van je fysieke omgeving. Wanneer je jouw container van ervaringen stretched, des te wijder je jezelf openstelt voor de grote energie die beschikbaar is, des te beperkter en meer gegrond moet je worden om die energie te manifesteren in iets fysieks.

Dit kan voelen als een elastiek en symptomen veroorzaken van uitputting en depressie de ene dag en de andere dag meer energie dan waar je mee om moet gaan. Werk met het fysieke lichaam en zorg ervoor dat je genoeg beweging krijgt en sport om je te helpen met deze balans. Wanneer je fysieke uitputting krijgt, weet dat het op zijn retour is. Wanneer je vast zit, beweeg je lichaam en krijg wat hulp.

8 Maart

Nieuwe maan met een zonsverduistering is er op Dinsdag 8 maart om 6.54 PM Mountain Standard Time (MST). Dit is de eerste van twee eclipsen deze maand en een uitstekende tijd om jouw toegewijde keuzes van de afgelopen maand en zet je intenties en geef vuur aan ze. Spendeer een beetje overwegingstijd wat er verandert mag zijn met jouw keuzes, toewijdingen en intenties.

Wanneer het hoger emotionele centrum ons begint te beïnvloeden en te inspireren, mogen er aanpassingen en verfijningen gemaakt worden aan onze originele intenties. De kans is er dat ze vergroot mogen worden naar een groter beeld en een grotere droom. Wanneer een mogelijkheid jouw kant op komt en het “voelt” goed, dan twijfel niet en pak het ook al dat je denkt dat het teveel is en te snel. De grote kracht en grote ondersteuning voor deze maand is het vuur geven aan iets nieuws.

8-15 Maart

In de naweeën van de nieuwe maan en de eerste Eclipse, is dit een tijd om dingen uit te zoeken, twijfelen, uitbreiden, testen en vooruit gaan, valse starten, teveel brandstof, te weinig brandstof en frustratie, versnellingen, ups and downs, vragen, in het diepe springen, terugtrekken etc. In andere woorden, het is een tijd die emotioneel is en reactief over de gehele kaart.

Het is het beste om deze tijd niet te oordelen in welke richting wat dan ook gaat, maar hou jezelf open en ontvang de kracht en inspiratie die je nodig hebt om het aan te steken en bekrachtigen in de meest belangrijke situaties in je leven. Wanneer je moeite hebt met helderheid, ben geduldig en het gaat komen. Wanneer je vast zit, blijf bij je simpele taken, zoals je lichaam bewegen en je routines uitoefenen. Wanneer je je overweldigd voelt, doe hetzelfde. Versimpel wanneer het noodzakelijk is, zonder compromissen te sluiten voor iets geweldigs uitgebreid spannend iets dat misschien in jouw veld probeert te vallen.

16-22 Maart

We zijn nog steeds in de tijdsperiode tussen twee Eclipsen en daarom is het nog steeds mogelijk om te veranderen en te transformeren. Deze tijd heeft de meeste potentie om weer fenomenen en aardse evenementen te creëren. Ben bereid om je plannen te wijzigen als dit nodig is.

Dit is ook een tijd waar iets radicaals kan gebeuren in de lokale politiek of in het wereldwijde politieke of economische platform. Dit radicale evenement of evenementen kunnen gezien worden als iets positiefs of iets kapotmakend. Het grotere geheel is dat we bekrachtigt worden door het hogere emotionele centrum en dat alles dat gebeurt leid tot een meer geevalueerde staat van zijn.

Denk dat een radicaal evenement als een persoonlijk iets. Het kan een groot inzicht zijn dat leid naar een blijvende en permanente diepe transformatie. Dit kan een beetje kracht zijn die zorgt dat je stapt in meer verantwoordelijkheid en een grotere manier van jezelf aan de wereld presenteren. Het kan zijn dat het universum je een geschenk geeft dat zo buiten je referentiekader is, dat het je uit balans gooit en opeens moet je leren omgaan met deze grote nieuwe energie.

Structuur is belangrijk gedurende deze tijd als een manier om te organiseren en te gronden, zolang het geen invloed heeft op je natuurlijke groei.

19 Maart

De Lente Equinox is op zaterdag 19 maart om 10,30PM Mountain Standard Time (MST) Eer deze transitie door iets af te maken dat het nodig heeft en door bewust de intentie neer te zetten voor de geboorte van iets nieuws.  

Wat heeft meer vuur nodig? Wat heeft meer kracht nodig? Waar ben je klaar mee?

Erken dat dit een tijd is, zowel voor je eigen proces met een ceremonie die de elementen gebruikt van vuur, water, lucht en aarde.

23 Maart

Volle Maan met Maansverduistering op Woensdag 23 maart om 6.01 AM Mountain Standard Tim (MST)

Op de hielen van de Lente Equinox waar we het nieuwe begin en geboorte eren, komt de volle maan met de tweede Eclipse om ons te inspireren en energie te geven met grootheid en kracht. Dit is een goede tijd om te reflecteren op nieuwe dingen die in jouw leven zijn gekomen, relaties, partnerschappen, goede fortuinen, grote keuzes, zaken, projecten, gezondheid, helers, uitdagingen van welke soort ook, nieuwe omgevingen en vraag jezelf wat is het dat je nodig hebt op dit moment als de energie je steunt.

De volle maan is altijd een goede tijd voor dankbaarheid en om je leven als vol te zien. Wanneer je iets dat je doet ervaart als minder dan vol van wat het nodig hebt, dan is dit een goed moment om de spirit om hulp te vragen. Of het nou liefde, steun, gezondheid, uithoudingsvermogen, energie, kennis, richting, rust, inspiratie, intimiteit, opwinding, vertrouwen of vrede is, vraag en je zult het ontvangen.

24 – 31 Maart

De puzzelstukjes vallen op zijn plaats gedurende deze tijd en je leven ontvouwt zich in zijn eigen momentum. Deze aspecten die aangewakkerd zijn verzamelen ondersteuning en bewegen vooruit met gemak en synchroniteit. Dit is een tijdsframe waar de gemeenschap belangrijk is en vrienden, partnerschappen en intieme relaties vaster worden op een nieuwe manier. Je gaat een beetje van bedie voelen, zowel tevredenheid als opwinding over delen van je leven en waar je naar toe gaat.

De delen van je die niet zo voelen, die hebben nog steeds wat werk nodig. Misschien is er een aspect van groei die je vuur gegeven hebt deze maand die nog een weg te gaan hebben voor ze compleet zijn en geïntegreerd kunnen worden. Ben geduldig met het proces en focus in plaats daarvan op dat wat goed voelt om te bewegen op de juiste tijd, in de synchroniteit en flow. Het is nooit te laat om de psirit om hulp te vragen en we raden je ten zeerste aan om je eigen inspiratie op te roepen en te werken met je bondgenoten en de kracht die je constant om je heen hebt.

Heb een goede maand,

Lena

Het origineel van dit bericht kan je lezen op: http://thepowerpath.com/monthly-forecast/march-2016-monthly-forecast/

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: