Nieuwe Maan / Zonsverduisterings Update 8-3-2016 – The Power Path

by Danielle Ploegmakers on 8 maart 2016

in Astrologie

 

bigstock-Eclipse-4497975-440x440Op dinsdag 8 maart 2016 om 6.54 PM Mountain Standard Time (MST) is er weer een Nieuwe Maan en dit keer met een Zonsverduistering. Dit is de eerste van twee eclipsen die deze maand en een prima tijd om jouw toegewijde keuzes van afgelopen maand te evalueren en intenties zetten om ze in vuur te zetten. Spendeer een beetje tijd terug te kijken op wat wellicht verandert is gezien je keuzes, toewijdingen en intenties. Dit is namelijk een tijdsframe die meer potentie heeft dan normaal, het is belangrijker dan ooit om zoveel mogelijk helderheid als mogelijk te hebben over jouw richting en waar je jouw energie wilt hebben.

Wanneer het hogere emotionele centrum je begint te beïnvloeden en inspireren, wijzigingen en verfijningen kunnen nodig zijn bij de originele intenties. De kans is er dat je ze uit mag breiden in een groter geheel en een grotere droom. Als er een mogelijkheid jouw kant op komt die “goed” voelt, twijfel dan niet en pak de kans, ondanks dat het te snel of teveel lijkt. Gebruik je intuïtie in plaats van je intellect om vooruit te gaan naar of juist weg van de dingen die komen in deze tijd. De grote kracht en de grote steun van deze maand, vooral tijdens deze Eclipse, is er om een stap bij te zetten en het vuur aan te steken voor iets nieuws. Maak hier gebruik van.

Zegeningen,

Lena

Voor degene in de regio van Santa Fe, NM, The Power Path bied een krachtige manier aan om met de energie te werken tussen de twee eclipsen deze maand. Je kan deelnemen aan een ongelooflijke Sound Healing Concert op zaterdag 12 maart om 2PM.

Astrologische Notities:

Geschreven door Patricia Liles en je kan haar contacteren op: Patliles@aol.com

Nieuwe Maan in Vissen

Zon en Maan in Vissen 19°

Dinsdag 8 maart 6.54 PM Mountain Time

Woensdag 9 maart 1.54 AM Greenwich Mean Time

Woensdag 9 maart 2.54 AM Greenwich Mean Time

Dit is het laatste teken van de Zodiak, Vissen, is een focus op onze spirituele zelf. Dus, op het einde is het een acceptatie dat alles in jouw leven op dit moment perfect is en dat we eenheid ervaren met Alles Dat Is voordat we verder bewegen naar de hergeboorte van het nieuwe op de Lente Equinox op 0° Ram. We beginnen langzaam dit concept te begrijpen. Het geeft niet. We hebben Mercurius, Neptunus, Ceres, Maan, Zon, Chiron en de Zuidkant in Vissen om ons de weg te wijzen. Met ook nog eens een Eclipse en een Supermaan. “Er is altijd hulp onderweg”. Vissen is waar we compassie gaan voelen in ons hart net zoals alle vormen van de vrouwelijk Godin, Quan Yin, Isis, Moeder Maria, De Guadalupe, Tara… Zij waren vereerd om de lijdensweg te nemen en ellende van alles en ze vast te houden in de compassie van de liefde om de last van onze menselijke harten op te lossen die voor ons te zwaar zijn, dit is een vorm van bodhisattva dienst die ze geven. Deze Eclipse periode heet de potentie voor een grote sprong voorwaards.

Met Chiron het dichtste bij de Vissen Zon en Maan, kan deze Eclipse tijd gebruikt worden voor een diepe en krachtige heling. Chiron brengt het medicijn dat ons heel maakt. Ons lichaam en geest zijn geïntegreerd als een half mens, half paard van de wijze Centaur. Chiron heeft de kwaliteit om een brug te slaan tussen twee werelden. Net zoals Chiron reist tussen de orbits van de traditionele planeten en de moderne meer recentelijk ontdekte planeten, zoals Uranus, Neptunus en Plus, Chiron kan ons leren een brug te slaan tussen ons praktische leven en onze geïnspireerde visies van een wereld die doordrenkt is van Spirit. Chiron was half mens, half God; hij was verlaten als een kind en grootgebracht door Apollo. Zijn kennis van medicijnen planten en heling maakte hem een geliefde leraar en mentor. Het kan tijd zijn om naar buiten te komen met onze ervaringen en wijsheid en deze te delen met anderen.

Met een helend thema in gedachte, overweeg dat deze maand is een maand van de zonsverduistering en daarna de maansverduistering en hiermee de krachtige Zon omarmt met de Equinox. Dit is een van de grootste astrologische maanden van het jaar. We beginnen met een reset in een grote manier om meer liefde vast te houden, om onze ervaringen uit het verleden te integreren met wat voorheen was en mogelijke overblijfselen te vergeven van het verleden die ons nog vasthouden.

Neptunus is onze regerende planeet tijdens deze Nieuwe Maan Eclipse, en Neptunus is in Vissen, zijn eigen teken. Dus waterig en verbonden met onze diepe emotionele wateren, Neptunus brengt ons onze krachten van intuïtie, verbeelding en onze relatie met het mysterie en de onzichtbare gronden. Een Eclipse kan een monumentale hoeveelheid energie loslaten. We zijn in de droomtijd in deze Nieuwe Maan in Vissen. Hier is het waar we kunnen een nieuwe droom kunnen dromen voor het collectief en voor onszelf. Je kan jezelf drijvend vinden en gevangen door afleiding, in een onmogelijke positie om je te focussen. Jouw psyche trekt je weg van de rechtlijnige wereld en in de poëtische en grenzeloze verbeeldingsveld. Dit is geen tijd om weerstand te bieden. Het is een hoge creatieve tijd wanneer de kracht in de imaginatie grenzeloos is en gebruikt kan worden om de toekomst vorm te geven in de kwantum velden.

Jupiter die in Maagd is, staat rechtstreeks tegenover de Zon en de Maan in Vissen en Jupter zit met de Noordkant. De Eclipse zit op de Zuikant samen met een arsenaal aan planeten en de zuidkant alignment gaan een element toevoegen aan het vervullen van je lotsbestemming. Met zoveel focus op Vissen hier, de lotsbestemming beïnvloed het vergeven van je verleden en claimt jouw Jupiter kracht. Sinds we door het tijdperk van Vissen zijn gegaan in de laatste 2000-3000 jaar en de dominantie van de patriarchale ernstige disbalans veroorzaakt heeft tussen het mannelijke en het vrouwelijke, we hebben veel opgehoopt dat nu vergeven en losgelaten mag worden, voordat we kunnen beginnen met het bouwen van een balans tussen deze twee polariteiten. Deze Eclipse in Vissen is een krachtige portaal voor die heling die plaatsvind.

Wanneer je voelt dat heling niet jouw focus is voor dit moment, word dan de “Dromer” en link de Spirit voor voor begeleiding in deze extreme transformatieve tijd waarin we dit delen op deze planeet. Jupiter, de Koningsplaneet, aligned met de Noordkant is daar om ons visies te geven die ons helpen om aards te blijven en in ons leven toe te passen. Jupiters uitbreidingsvermogen kan ons een koninklijke eagle view geven voor onze globale tijd en geeft ons de kennis en wijsheid en het vertrouwen dat we dit kunnen doen. Onze intenties kunnen nu grootse kracht achter hen krijgen en ons vooruit blazen in onze evolutionaire pad. (Altijd gebruik wat je hebt om verder te gaan met je intenties, wat we hebben is een uitgebreid Eclipse raam!)

Met Ceres ook in dezelfde graad als de Zon en Maan in Vissen is onze relatie met de aarde erg prominent. Ceres is de Moeder Godin gerelateerd aan de cyclus van de aarde, vooral met agriculturele cyclussen van vruchtbaarheid, groei, oogst en hergeboorte. Wanneer we in balans komen met de natuur en zal het eren van De Moeder weer onderdeel worden van onze noodlijdende gemeenschap. Neem met deze Nieuwe Maan de tijd om onze planeet te zegenen, Gaia, Pachamma, Moeder Aarde en offer haar eer, respect en liefde voor al haar giften van voeding en ondersteuning.

De totale Eclipse van de zon is zichtbaar in Oost Azië, Zuid China, maar vooral Indonesië, Sumatra/Borneo, net zoals het noorden van Australië, Noord en Zuid-Korea, Japan, De Stille Oceaan, West-Alaska. Ondanks dat je misschien de Eclipse niet direct ziet, heeft het wel effect op de hele wereld.

De volgende tijden zijn in Mountain Time (MT)

19-3 Equinox, de Zon komt in Ram 0° 10.31 PM MT

23-3 Volle maan in Maagd / Maansverduistering 3° 6.01 AM MT

7-4 Nieuwe Maan in Ram 18° 5.24 AM MT

Geschreven door Patricia Liles, neem contact met haar op via Patliles@aol.com

Het origineel kan je vinden op: http://thepowerpath.com/moon-updates/new-moon-solar-eclipse-update-3-8-16/

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: