MC 2760 – Creating A Dreamboard

by Danielle Ploegmakers on 8 april 2017

in Morningcoach

De reden dat ik zo graag een blogbericht schrijf aan de hand van Morningcoach is, omdat Morningcoach mij iedere dag meehelpt in het goed starten van mijn dag, zodat ik een verandering in de wereld kan brengen. Het gaat over het toepassen van de juiste energie en daar vooral plezier in hebben.

De start van de coachcasts geeft mij altijd een enorme glimlach op mijn gezicht en dat alleen al is heel erg de moeite waard. In de aflevering van vandaag gaat het over het maken van een droombord. 

Een droombord helpt je om focus te houden op datgene wat je graag wilt hebben. Het gaat niet alleen over het hebben van materiële zaken, maar vooral over het genereren van vrijheid. Je krijgt vrijheid door onafhankelijk van anderen te zijn en te werken aan dat wat je passie is.

Een droombord geeft je helderheid welke ervaringen je allemaal wilt hebben.

Manieren Om Een Droombord Te Maken

Handmatig

Als je naar google gaat en daar afbeeldingen opzoekt, dan kan je deze uitprinten en die op een groot vel papier of een bord plakken. Ook kan je in tijdschriften op zoek gaan naar foto’s die passen bij hetgeen dat je graag wilt hebben.

Het is heel fijn om zo actief te zoeken naar datgene waar je naar verlangt en ik adviseer je dan ook om vooraf een meditatie te doen, zodat je werkelijk de verlangens van je hart laat spreken.

Pinterest

Een andere manier die goed helpt om een droombord te maken is met behulp van pinterest. Op pinterest kan je namelijk afbeeldingen pinnen op een bord en zo kan je dus makkelijk een droombord maken. Je kan makkelijk foto’s toevoegen en weer verwijderen als je dromen en verlangens veranderen.

Het nadeel is dat je dit droombord niet kan ophangen en dat de kans dat je hem dagelijks ziet een heel stuk kleiner is. Terwijl het dagelijks zien van je droombord juist zo belangrijk is.

Photoshop

Als je handig met photoshop of een gelijkwaardig programma, dan is het makkelijk om de foto’s op internet op te zoeken en deze dan daarna samen te voegen in een document. Dit document kan je dan uitprinten, maar nog mooier is het om het op canvast of iets soortgelijks te laten drukken.

Je hebt tegenwoordig een overload aan websites waar je dit voor een mooie betaalbare prijs kan laten doen.

Ik Heb Een Droombord En Nu?

Wanneer je jouw droombord gemaakt hebt, zorg dan dat deze op een plek komt te hangen waar je er naar kan kijken. Waar hij er regelmatig in het zicht is, zoals op je slaapkamer.

Steeds als je het bord ziet, dan kijk je er naar met de volgende intenties:

  • Dankbaar dat deze dromen naar je toe gekomen zijn.
  • Gelovend dat je het gaat bereiken.
  • Hoop dat de Goden je gunstig gezind gaan zijn DAT je het gaat bereiken.

Verder is een droombord geen snelle magie om iets te bereiken, maar het helpt je mee om steeds weer de energie op het juiste te richten.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post: